Pagina's

Over Jukti

Hallo,

Fijn dat je meer wil weten over Jukti.

Om te beginnen, Jukti ben ik: Filip Pelgrims. Ik ben een freelance online marketer en help bedrijven om meer uit het internet te halen op vlak van marketing, sales en customer service.Van een online strategie, tot het creeëren van content en het analyseren van web analytics begeleid ik bedrijven om vindbaar, relevant en overtuigend te zijn in het digitale tijdperk.

Op deze blog schrijf ik over ontwikkelingen in online marketing , zoekmachine optimalisatie, sociale media en nieuwe marketing technologieën.

Wil je meer weten of misschien zelfs samenwerken?
Surf dan naar www.jukti.com.br


Jukti?!

Om mijn eigen naam te marketen beschik ik niet over genoeg ego, daarom werd de naam 'Jukti' gekozen.

Jukti komt van het sanskriet "Yukti", dat 'verbinding', 'connectie' of  'relatie' betekent. In de ruimere zin van het woord wordt het ook geïnterpreteerd als 'logica', met de achterliggende gedachte  aan het leggen van logische relaties en verbindingen.

Het ene woord capteert ook mijn zelfstandige activiteiten:

* Het verbinden van mensen met bedrijven, fans met merken
*Creeëren van relaties d.m.v. relevante, engagerende verhalen die zowel het bedrijf als de klant ten goede komen (en het traditionele éénrichtingsverkeer overstijgen)
*Logische argumenten aanbrengen op basis van web statistieken en analyse, om resultaten te verbeteren en conversie te optimaliseren.(Je vind me als zelfstandige in de KBO  0826.230.063)